Gaziantep Süt Üreticileri Birliği

2018-2019 GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ

2018-2019 GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ

10 Şubat 2020

                       GAZİANTEP İLİ SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNİN 2018 VE 2019 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL

                                                                      GÜNDEM MADDELERİ

               Birliğimizin 2018 ve 2019 Yılları Olağan Genel Kurul Toplantısı 26.02.2020 Çarşamba günü saat 10:00 ‘da İncilipınar Mahallesi 11 Nolu Sokak Akıncı İş Merkezi Kat:6 No:26 Şehitkamil / Gaziantep adresindeki Birlik Merkezinde aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere yapılacaktır.

                    İlk Toplantıda Çoğunluk Sağlanmadığı takdirde 2. Toplantı 05.03.2020 perşembe günü Aynı Adres ve aynı saatte yapılmasına, Aşağıda belirtilen gündem maddelerinin görüşülmesine karar verildi.

Gündem:

1-      Açılış ve yoklama, Divan teşekkülü ve saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

2-      Yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrası

3-      Denetim Kurulu faaliyet raporunun okunması, görüşülmesi ve ibrası.

4-      2018 ve 2019 Yılları kesin hesaplarının görüşülüp kabul edilmesi, Yeminli Mali Müşavir raporunun okunması.

5-      2020 ve 2021 yılları tahmini bütçe ve çalışma programlarının görüşülüp kabul edilmesi.

6-      Tüzel ve gerçek kişiler için üyelik giriş aidatı ve yıllık aidatın belirlenmesi.

7-      Üyelere yapılan ve yapılacak tüm hizmetlere karşı alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.

8-      Birlik hizmetlerinin yürütülmesi için her türlü demirbaş, araç alımı, alınması, satılması veya kiralanması ipotek alınması, verilmesi birlik adına kredi almak için yönetim kuruluna yetki verilmesi.(Not: Gayrimenkul alınacaksa alınacak yerin meblağı, evsafları (ada, parsel v.s.) belirlenerek Genel kurul kararının alınması)

9-      Birlik Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetim Kurulu üyelerinin huzur hakkı ücretlerinin tespiti. Şehir içi, şehir dışı ve yurtdışı yolluklarının tespitinin belirlenmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesi.

10-   Yönetim kurulu kararı ile geçici ihraç edilen üyelerin üyelikten çıkarılması hususunun görüşülmesi konusunda Yönetim kuruluna yetki verilmesi.

11-   Üye üretici sütlerinin üyeler adına pazarlanması. Üyelerinizin sütlerinin toplama şartları, pazarlama şartları, fiyatı ve alınacak komisyon miktarı yetkisinin Merkez Birliğinden onay almak şartıyla Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.

12-   Gaziantep İli Süt Üreticileri Birliği bünyesinde kurulmuş olan İktisadi İşletmenin imza yetkisinin Gaziantep İli Süt Üreticileri Birliği Yönetim kurulunun imza sirküsinde yer alan herhangi 3(üç) kişiden 2(iki)’sinin imzası ile işlem yapılmasına Yönetim kuruluna yetki verilmesine.

13-   Merkez Birliği Temsilcisinin 1 asil 1 yedek olarak ismen açıkça belirlenmesi.

14-   Yurt içi ve Yurt dışından üyelerimize yapılacak olan projelerin yürütülmesinde, yurt içi ve yurt dışı damızlık süt sığırı temininde üyeler adına tüm başvuru iş ve işlemlerinin takibi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi.

15-   Yurt içi ve Yurt dışından yapılacak olan hayvancılıkla alakalı organizasyonlara birliğimizi temsilen yönetim kurulunun ve yönetim kurulunun uygun göreceği üyelerinde katılmasına genel kurulda yetki verilmesi.

16-   Birlikte çalıştırılacak personel sayısının günün şartlarına göre tespiti, işe alımı, işten çıkarılması ile ücretlerinin belirlenmesi konularında yönetim kuruluna yetki verilmesi.

17-   Dilek ve temenniler, Kapanış